KONTAKT

 

Lotte Hain Interiör
Arrievägen 16, Hököpinge kyrkby, 235 94 Vellinge
Phone: +46 (0) 707 164874 • e-post: lotte[snabela]lottehain.se

Hitta hit!

Kommer du norrifrån tar du enklast motorvägen mot Trelleborg, svänger av första avfarten mot Tygelsjö, svänger vänster på viadukten och svänger höger vid stopptecknet.

Följ skylt mot Hököpinge Kyrkby 3 km. Gården ligger på vänster sida och är den andra fastigheten efter kyrkan. Kör upp på parkeringen.

Ring mig på 0707 164874 om du inte hittar. Välkommen hit!

Sedan många år har jag fått förtroendet att inreda hem och arbetsplatser både i Sverige och i utlandet. Jag väljer möbler, tyger och andra inredningsdetaljer ur en rikedom av inspiration, kunskap och glädje. Tillsammans går vi igenom förslag och idéer som kan ge din miljö den förnyelse och stil du strävar efter.

Jag har alltid brunnit för färg och form. 2002 fick jag chansen att starta en inredningsbutik i Skanör - Interiör i Skanör. Den butiken lade grunden till min framtoning som inredare vad gäller kvaliteter, sortiment och kundservice - endast det bästa är gott nog!

Idag väljer jag att arbeta via ett ytterst välsorterat showroom istället för butik. Min idé är att kunden blir bättre servad om man i lugn och ro kan gå igenom alla inredningsaspekter i en ostörd miljö. Jag driver min verksamhet i en vacker 1600-talsgård i Hököpinge Kyrkby strax söder om Malmö.